Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Dewaele koerst mee met Waregem Koerse

23 augustus 2015

Het bekendste evenement van Waregem ging zopas van start. Zeven dagen lang vinden er tal van activiteiten plaats in het stadscentrum met als hoogtepunten de jaarmarkt, de hoedenparade en de Koerse.

45e editie jaarmarkt
Op 31 augustus 2015 valt er in het centrum van Waregem heel wat te beleven: winkeliers zetten hun kraampje buiten, er zijn tal van eet- en drankgelegenheden en je kan genieten van leuke straatanimatie.
Ook dit jaar zijn wij hier aanwezig. Breng ons zeker een bezoekje!





De hoedenparade
Waregem Koerse is veel meer dan enkel de paardenrace. Vrouwen zochten een jaar lang naar hun meest spectaculaire hoofddeksel en kunnen hiermee pronken op dinsdag 1 september 2015. Ook onze Dewaele dames uit Waregem hebben zich goed voorbereid:





Waregem Koerse
Dit jaar is het reeds de 168e editie van Waregem Koerse. Op het programma staan 8 rennen waarvan 4 draverijen en 4 galoprennen. De spanning van de toeschouwers en de sensatie rond de wedtent is een absolute belevenis.


Bron: guantes-portero.cf


's Avonds wordt de Koerse afgesloten met vijventwintig minuten verbazing, het vuurwerk aan de stadionvijvers.


Bron: ​www.waregem.be

Tags:

Gerelateerde posts

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.