Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

‘Hou me op de hoogte’ – tool

23 september 2015

Op zoek naar de ideale woning? We helpen je graag bij je zoektocht. Met onze ‘hou me op de hoogte’-tool tonen we je in één oogopslag de meest interessante panden.

De zoektocht naar een ideale woning loopt niet altijd van een leien dakje. Online word je overspoeld met verschillende kanshebbers, maar hoe zorg je er nu voor dat je de beste keuze maakt? Onze tool zal op basis van jouw persoonlijke en specifieke voorkeuren je telkens per e-mail op de hoogte brengen van nieuwe interessante panden uit ons aanbod.

Het is van belang om je eerst te registeren op onze website. Bij 'account' kan je kiezen voor 'registreren'. Hierdoor kan je nu al je zoekopdrachten bewaren. Een zoekopdracht bewaar je door eerst een zoekopdracht uit te voeren. Wanneer je een zoekopdracht hebt gemaakt, klik je rechtsboven op 'zoekopdrachten' en dan 'zoekopdracht opslaan'. Vanaf nu ontvang je telkens in je mailbox nieuwe panden die in aanmerking komen. Ook kan je de panden binnen je zoekopdracht bekijken via je account.



Nog vragen?
Mocht je nog vragen hebben over het op de hoogte blijven van interessante woningen van Dewaele vastgoed & advies ? Aarzel niet om ons te contacteren.

Tags:

Gerelateerde posts

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.