Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Ontdek nieuwbouwproject canal district

21 april 2015

Denk je eraan om te investeren? Hou dan zeker rekening met onze bruisende hoofdstad vol met opportuniteiten voor Vlaamse beleggers. Nieuwe opportuniteit: project Canal District, een garantie voor de toekomst!

Het project bestaat uit een mix van nieuwbouw woningen te Brussel en appartementen. Dit alles gelegen in een groene omgeving in hartje Brussel. Naast deze unieke combinatie van centraliteit en rust, werd ook uitzonderlijk veel aandacht geschonken aan de architectuur van “Canal District”. Wat het unieke karakter van dit project uiteraard nog extra onderstreept!

Dit hoogstaande project is ideaal voor eigen gebruik als woning in de Dansaertwijk, waar aangenaam wonen gecombineerd met hoge levenskwaliteit gegarandeerd is! Naast het woonaspect leent Canal District zich ook perfect als investering. De buurt maakt deel uit van het stadsontwikkelingsproject voor de kanaalzone en ligt pal in een groeimarkt. Investeren in vastgoed is en blijft één van de meest rendabele opties!

Wil je meer weten over dit project, contacteer dan gerust Wim Goderis van kantoor Brussel op 02 223 23 23 of op 0470 10 52 77 of klik op één van de contactlinken op deze pagina. We staan je graag te woord!

Tags:

Gerelateerde posts

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.