Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Saint Patrick’s Day gewoon thuis vieren? Dat doe je zo!

14 maart 2017

Vandaag is het Saint Patrick’s Day: onze favoriete groene feestdag! Naar traditie wordt deze topdag gevierd in de lokale Ierse pub, maar wist jij dat je ‘m ook gezellig thuis kan vieren? Wij geven je enkele tips mee om er een onvergetelijke avond van te maken!

#1 Ga groen – en dan nog een beetje groener.

Versier het volledige huis met groene slingers en shamrocks. Zorg ervoor dat je huis die typisch Ierse kleur belichaamt – en vul eventueel aan met witte lelies: typisch Iers én gewoon echt mooi.

#2 Versier je tafel

Want je tafel, die zal de centrale plek van de avond worden voor zowel drank als eten! Begin met een groen tafelkleed en gebruik witte bordjes. Plaats genoeg glazen en werk je tafel af met oranje elementen (zoals servetten, kaarsjes, …) om de kleuren van de Ierse vlag te bekomen. Ga er vervolgens overheen met slingers in groen, wit en oranje om die echt feestelijke sfeer te krijgen!

#3 Zorg voor groen bier en Iers eten

Met andere woorden: zorg voor bier en groene kleurstof. Klaar! Wil je graag ook typisch Ierse lekkernijen op tafel zetten, zonder al te veel moeite te doen? Kies sowieso voor een gerecht op basis van aardappelen (bijvoorbeeld vullen met gehakt, groene paprika en cream cheese). Je kan natuurlijk ook fish & chips maken, wanneer je er iets meer moeite in wil steken. Voor de rest kan je de tafel opvullen met groene rauwe groenten om op te knabbelen. Kies voor dessert voor alles wat je groen kan maken, zoals groene donuts!

#4 Zorg voor de juiste muziek

Breng een bezoekje aan Spotify en stel een playlist samen met de leukste Ierse muziek. Sfeer gegarandeerd!

#5 And last but not least… Poets je Iers-Gaelic even op!

Gelukkige St. Patrick’s Day in Iers-Gaelic? ‘Beannachtam na Feile Padraig!’ Hier moet je vast even op oefenen, maar is wel dé perfecte manier om je gasten te verwelkomen!

Zo! Nu ben jij helemaal voorbereid op deze fantastische feestdag in huis. Geniet ervan!

Tags:

Gerelateerde posts

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.