Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Rustig wonen in hartje Roeselare

28 oktober 2015

Het is goed wonen in woonerf de Tramstatie in Roeselare. Zo goed, dat mevrouw Vanoosthuyse en haar twee dochters zich lieten inspireren tot het kopen van niet één, maar drie appartementen.

‘Toen mijn dochter moeder werd van een tweeling, besliste ik Bissegem te verlaten en naar Roeselare te verhuizen, waar zij woont’, aldus Vanoosthuyse. ‘Ik wist precies wat ik wou: een gelijkvloers appartement met tuin. Samen met mijn twee dochters ging ik op verkenning uit.’ Een eerste bezoek werd gebracht aan de ruwbouw van de Tramstatie, een reeks appartementen met tuin of terras. ‘Toen leek het er wat te klein. Pas nadat een modelappartement werd afgewerkt ontdekte ik dat de ruimtes groter en veel aangenamer waren dan eerst gedacht. Ik kreeg ook een zeg in de afwerking en de gebruikte materialen: de livingkasten kregen onderaan lades in plaats van deuren, in de keuken verzocht ik om een combi-oven en vaatwasser, in de badkamer om een meubel onder de lavabo. Het laminaat kreeg een andere kleur.

Troeven van de Tramstatie

De Tramstatie heeft veel fijne troeven: de ligging in een rustige, doodlopende straat, het zicht op de groenzone aan de overkant. Bovendien kan ik lekker buiten zitten in m’n tuin en de wagen parkeren in de garage. En de markt van Roeselare ligt op amper 10 minuutjes wandelen hier vandaan. Geen wonder dat mijn dochters zich als investering ook elk een appartement hebben aangeschaft. En dat alles dankzij de ondersteuning van makelaar Sarah De Geest van Dewaele | vastgoed & advies, die even sympathiek bleef bij het eerste als bij het laatste bezoek. Want alles samen zijn we toch wel zo’n vijf keer komen kijken!

Tags:

Gerelateerde posts

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.