Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

We vonden snel iets naar onze zin

08 juli 2015

Stefaan Coopman is zelfstandig schilder en decorateur. Hij ging samen met zijn vriendin Delphine Lammertijn, die lerares is, op zoek naar een huurappartement. Met behulp van dewaele | vastgoed & advies vonden ze een stek die hen zeer bevalt.

Kunt u het appartement wat beschrijven?

Stefaan Coopman: “Het ligt juist buiten Izegem. Het appartement is ruim en luchtig, het is er heel aangenaam. Dat komt ook door de vele ramen, daardoor krijg je een nog sterker gevoel van openheid. De woonkamer en keuken lopen in elkaar over. We hadden veel geluk: het appartement kwam vrij en we konden er heel snel in. Het was instapklaar, maar we kozen ervoor om alles te herschilderen zodat het er nu heel fris uitziet. Het was een enorme meevaller dat we snel iets naar onze zin vonden.”

Hoe verliep het contact met Dewaele vastgoed & advies?

Delphine Lammertijn: “Ik vond de website via Google en zocht daar naar verschillende huurmogelijkheden. Dat was heel handig. Onze interesse ging uit naar dit appartement. De ligging en omschrijving bevielen ons, ook konden we al enkele foto’s bekijken. Daarna namen we contact op met Dewaele vastgoed & advies. We kregen al heel vlug de mogelijkheid om via hun tussenkomst een bezoekje ter plaatse te brengen. Het is voor ons het eerste appartement dat we samen huren, dus het was toch wel spannend.”

Hadden jullie specifieke wensen?

Delphine: “Mijn voorkeur ging uit naar een nieuwbouwappartement dat proper en in orde was. Bij dit appartement was dat allemaal zo, dus we hapten vrij snel toe. Het speelt ook mee dat we veel concrete informatie kregen, alles ging heel vlot. We hadden een groot gevoel van vertrouwen en dat maakte het prettig om samen te werken. Toen we de sleutel kregen, kwam er een expertisebureau voor de plaatsbeschrijving. Alles werd nauwkeurig opgeschreven. Ook namen ze foto’s van het appartement. En uiteraard sloten we een huurovereenkomst af. Daarin staan onder meer afspraken over de waarborg en het beëindigen van het contract.”

Gaan jullie er lang wonen of is het in afwachting van een eigen woonst?

Stefaan: “We kochten samen bouwgrond en willen daar op termijn graag een huis realiseren. Dus dit appartement is eerder een tussenoplossing. We hopen dat we niet al te lang iets moeten huren.”

Tekst: Hilde Pauwels
Foto: Thomas De Boever

Tags:

Gerelateerde posts

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.