Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Wonen en werken onder 1 dak

23 november 2015

In het hartje van Brugge vinden we een instapklare herenwoning. Een woning die niet enkel voor privé gebruikt wordt maar ook op professioneel vlak.

Een praktijkruimte speelde een belangrijke rol bij deze woning omdat er Yogasessies werden gegeven. De erg ambitieuze eigenaars Frank en Nadia zetten deze woning nu te koop. Zij kochten een oud pakhuis met een grotere ruimte om er de Yoga hotspot van Brugge en omstreken van te maken.

‘Toen we op zoek waren naar een woning wouden we er graag een praktijkruimte bij. Zo zochten we naar de ideale work-life balans. Erg voordelig want we staan nooit in de file en we zijn thuis als de kinderen van school komen. ’s Avonds werken we allebei, we moeten dus eigenlijk nooit een oppas voorzien of ons in bochten wringen om alles gedaan te krijgen.’

Een eigen Yoga praktijk



‘Toen we het pand 8 jaar geleden kochten, zijn we de yoga praktijk gestart maar er was nog ruimte over. De voorkant van het huis hebben we dan via Dewaele vastgoed & advies verhuurd aan een telecombedrijf. Na een tijdje kwam deze ruimte toch terug van pas en toen hebben we de firma van Frank gevestigd in dit pand. Met een 5-tal medewerkers waren we hier werkzaam maar dat werd uiteindelijk te klein. Nu wordt zowel de voor-als achterkant gebruikt voor de Pure Yoga lessen.

3 aparte ingangen



‘Het pand is erg geschikt als praktijk omdat er een mooie scheiding gemaakt kan worden tussen werk en privé. Er zijn 3 aparte ingangen voorzien: 1 voor de privé, 1 voor de praktijk en 1 via de tuin. De lichtinval in de ruimtes maakt het aangenaam werken. Ook in de stadstuin geven we in de zomer geregeld sessies.’

Hou je werk, gezin en relatie in evenwicht



‘Er zijn heel wat voordelen verbonden aan de combinatie wonen-werken in 1 pand. Zo kan je werken op alle momenten van de dag en verliezen we geen tijd door in de file te staan. Als je de ruimtes zowel voor je werk als voor privé kan afsluiten, heb je toch het gevoel van écht thuis te komen. Wonen (dicht)bij je werk, is de beste manier om je werk, je gezin en je relatie in evenwicht te houden.

Met spijt in het hart verlaten we dit mooie pand, maar het is te groot voor ons om er alleen te wonen. Gelukkig zullen de nieuwe eigenaars er alle kanten mee uit kunnen. Zo zouden ze er kunnen wonen en werken, maar tegelijkertijd zou het pand ook ideaal zijn als kunstgalerij, B&B of kangoeroewoning.’, vertelt Frank.

Interesse?
Momenteel staat deze luxueuze herenwoning nog te koop. De woning heeft 4 slaapkamers, verdeeld over de 3 verdiepingen, en een stadstuin. De ruimtes werden recent vernieuwd en de grootste troef hierbij is de lichtinval. Bekijk meer foto’s van de woning en van de praktijkruimte.

Tags:

Gerelateerde posts

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.