Vind advies over...

Pre-sale: op een moderne manier jouw woning verkopen

Pre-sale is een uniek concept van Dewaele | vastgoed met advies dat zowel voordelen biedt voor de koper als verkoper.  Een huis kopen of verkopen met Pre-sale? Een succes voor beide partijen!

Is Pre-sale geschikt voor elk pand?

Pre-sale kan enkel toegepast worden op woningen en appartementen die nog niet te koop staan.  Deze eigendommen werden dus nog niet eerder aangeboden op de vastgoedmarkt.

Je makelaar zal bepalen of jouw eigendom geschikt is om met Pre-sale te verkopen.  Maak hiervoor een afspraak door contact op te nemen met 1 van onze kantoren of via deze link.

Waarom jouw eigendom verkopen met Pre-sale?

De eerste weken dat jouw eigendom gepubliceerd wordt, geniet jouw woning of appartement van de grootste interesse bij de kopers.

Dewaele ontwikkelde daarom een specifieke methodiek om je eigendom via dit unieke verkoopsconcept extra in the picture te plaatsen.  Dankzij het systeem van biedingen wordt de verkoopprijs geoptimaliseerd.

Hoe verloopt een Pre-sale?


 

stap 1 - de waardebepaling

Contacteer 1 van onze kantoren om je eigendom te laten evalueren door één van onze makelaars. Met onze accurate kennis van de vastgoedmarkt geven wij je een perfecte indicatie van een marktconforme en realistische verkoopprijs.

Contacteer ons voor een waardebepaling van je eigendom

stap 2 - Pre-sale moment vastleggen

In overleg bepalen we een passend moment om het Pre-sale moment te organiseren. Meestal gebeurt dit op een avond of in het weekend omdat de kandidaat-kopers zich dan het makkelijkst kunnen vrij maken.

stap 3 - marketing opstarten

Je woning of appartement wordt speciaal in de kijker gezet via onze website, maar ook via andere portaalsites.  Er wordt regionaal en eventueel nationaal geadverteerd in kranten en tijdschriften.  De reacties komen binnen!

stap 4 - bezoekers vastleggen

Alle bezoeken worden gecentraliseerd op één moment.  De verschillende kandidaten komen binnen een tijdsbestek van 1 tot 2 uur jouw eigendom bezichtigen.  De timing tussen de bezoekmomenten hangt af van de totale interesse.

stap 5 - je woning piekfijn in orde

Alle kandidaat-kopers bezoeken jouw woning op hetzelfde moment.  De woning hoeft dus slechts één keer piekfijn in orde gebracht te worden.

stap 6 - laat Dewaele het werk doen

Zowel vóór als tijdens het Pre-sale moment verzorgen onze makelaars alles van A tot Z.  Alle onderhandelingen en bezoeken worden dan ook door hen uitgevoerd.  Je kan op je beide oren slapen en alles aan Dewaele overlaten.

Voorbeelden van Pre-sale bekijken?

Te koop met Pre-sale Succesvol verkocht met Pre-sale

Gerelateerde artikels