Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Dewaele in de pers (2020)

31 juli 2020

Hier vind je alle artikels terug waarbij Dewaele als expert in residentieel vastgoed in het nieuws aan bod kwam in 2020

Elke dag worden 3 villa’s verkocht van boven 1 miljoen: “Poolhouse mag twee huizen kosten” (30.07.2020)

Een eigen stulpje, het mag voor sommigen gerust wat kosten... Vorig jaar werd in België een recordaantal van bijna duizend luxevilla’s en appartementen van boven het miljoen euro... (Lees hier meer)

‘Sinds corona zijn villa's met tuin en zwembad populairder dan ooit’ (27.07.2020)

De Vlaming heeft de befaamde baksteen in de maag vast al naar zijn tv-scherm willen gooien als weer eens een irritante of ondankbare... (Lees hier meer)

Steeds meer huizen verkocht via bod onder gesloten omslag: hype of goudmijn? (12.07.2020)

Steeds meer huizen worden vandaag verkocht met een zogenoemde bieding onder gesloten omslag. Hoe gaat dat precies in zijn werk? En wie wordt er beter van: de koper of de... (Lees hier meer)

Huizen niet onder vraagprijs verkocht en soms erboven (07.07.2020)

De heropening van de markt heeft in juni een stormloop op het vastgoed veroorzaakt. Dat blijkt uit een rondvraag van onze redactie bij verschillende kantorengroepen. Opvallend: woningen werden zelden onder de vraagprijs verkocht, soms zelfs erboven. Ook dure eigendommen boven één miljoen euro en investeringsvastgoed gingen vlotjes van de hand... (Lees hier meer)

Is het wel een goed idee om nu een huis te kopen? 10 vragen over uw vastgoed (26.05.2020)

De coronacrisis zal ook sporen achterlaten op de vastgoedmarkt. Zeven experts beantwoorden de meest prangende vragen. 'De vastgoedmarkt draait... (Lees hier meer)

Tags:

Gerelateerde posts

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.