Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Dewaele weet de juiste kandidaten te vinden

09 juni 2015

Een verouderd appartement in Oostende kreeg een grondige opknapbeurt en werd dan verkocht. De nieuwe eigenaar wil er later graag wonen, maar verhuurt het eerst een tijdje. Alle partijen zijn vol lof over het uitgebreide netwerk van Dewaele | vastgoed & advies.

U renoveerde het appartement vrij grondig. Welke werken voerde u uit?

Verkoper Karl Truyens, Creon nv: “Het ging om een verouderd appartement, stijl jaren 60. Als interieurarchitect zag ik onmiddellijk het potentieel. De flat is volledig gestript, ook alle leidingen en sanitair gingen eruit. Van het oude appartement blijft vrijwel niets meer over. We hebben enkele wanden weggenomen om meer ruimte te creëren. Ook de ingemaakte kasten sloopten we zodat er plaats kwam voor een tweede badkamer. De keuken hebben we opengemaakt en bij de leefruimte betrokken. Na de renovatie waren we zo tevreden over het resultaat dat we twijfelden of we het appartement wel zouden verkopen. Uiteindelijk hebben we de knoop doorgehakt. Via Dewaele | vastgoed & advies was het al na een week verkocht, wat erg snel is.”

U kocht het appartement maar gaat er nog niet meteen wonen?

Koper Geneviève Van de Calseyde: “Nu woon ik in een huis maar op termijn wil ik graag verhuizen. De aankoop van het appartement is een investering. Het is een hele geruststelling dat ik er later terechtkan, bijvoorbeeld als ik de tuin niet meer kan verzorgen. Ik was al een hele tijd zelf op zoek naar een appartement, maar vond niets. Toen ging ik aankloppen bij Dewaele | vastgoed & advies. Zij bezorgden me geregeld flats die me zouden kunnen interesseren. Ze hadden zeer goed begrepen wat ik zocht en dat maakte het veel gemakkelijker. Wat me zo bevalt, is dat het om een hoekappartement met heel veel licht gaat. Er is ook geen enkele kamer die op een sombere binnenplaats uitgeeft.”

Hebben jullie lang naar een geschikt appartement gezocht?

Huurder Marie-Christine Haevermaet-Van Cleven: “Nee, het ging bijzonder snel. Ons huis in Bredene verkochten we via Dewaele | vastgoed & advies. Op de site vonden we een appartement dat ons wel de moeite leek. We gingen kijken en hapten onmiddellijk toe. Het appartement is heel modern en luchtig. Het is echt ideaal voor ons. De kinderen zijn het huis uit en we zochten iets kleiners. Ook wil ik graag in de stad wonen. We hebben overwogen om iets te kopen, maar de prijzen waren behoorlijk hoog. Gelukkig ging alles heel vlot. Dewaele | vastgoed & advies maakt toch wel een verschil, wellicht omdat ze een groot aanbod hebben en de juiste kandidaten weten te vinden.”

Tekst: Hilde Pauwels
Foto's: Thomas De Boever

Tags:

Gerelateerde posts

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.