Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Dunant Gardens – modern wooncomfort in Gent

18 januari 2019

Groen wonen in het hartje van Gent, het klinkt als een utopie, maar nieuwbouwproject Dunant Gardens maakt het waar! Je vindt dit imposant architecturaal hoogstandje op een uitgelezen positie in de Oost-Vlaamse hoofdstad; op de voormalige CIAC-site. Het herbergt maar liefst 144 hedendaagse appartementen en vier fijne binnentuinen. Ooh heaven is a place in Gent!

Oud en nieuw

Toegangspoort Dunant Gardens Gent

Architectenbureaus Bontinck Architecture & Engineering en Tony Fretton Architects sloegen de handen in elkaar om een ambitieus project te verwezenlijken waarbij de modernistische gevel van de legendarische CIAC-garage behouden werd. Achter deze gevel en een indrukwekkende glazen toegangspoort gaan de 144 stijlvolle appartementen schuil.

Zee van groen

Tuin Dunant Gardens

Op zoek naar een groene omgeving om in te wonen? Dan zit je meer dan goed in Dunant Gardens! De naam zegt het al; je kan er tot rust komen in een aantal gezellige binnentuinen. Ook op je eigen leefterras of daktuintje geniet je optimaal van de rust en de zon. Ravotten met de kids of gewoon chillen met een boek? Wees welkom!

Modern en comfortabel

Woonkamer Dunant Gardens

Of je nu een single bent op zoek naar een fijn appartement met één slaapkamer of met het gezin je intrek wilt nemen in een drieslaapkamerappartement, het kan hier allemaal! Naast een grote leefruimte, beschikt elke woning over een ingerichte keuken, uitgeruste badkamer en een privéterras. Dat alles badend in het licht dankzij de grote ramen met veel lichtinval.

Toplocatie

Centrum Gent Dunant Gardens

Dunant Gardens is de perfecte uitvalsbasis om van al het goede wat Gent te bieden heeft te genieten. Het historisch centrum ligt op minder dan tien minuten fietsen en ook de Groene Vallei bevindt zich op een boogscheut. Zweer jij trouw aan de auto? Ook dat komt goed uit als je hier woont. Elk appartement heeft immers een ondergrondse parking ter beschikking!

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar onze opendeurdag op 31 januari! Je kan hier een afspraak maken.

Tags:

Gerelateerde posts

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.