Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Matching interieur of bont allegaartje?

13 oktober 2019

Bij de inrichting van je huis of appartement komen heel wat keuzes kijken. Wil je bijvoorbeeld dat jouw meubels en decoratie goed samen passen of hanteer je liever een mix en match van stijlen? Van beide opties stellen we twee originele invullingen voor.

MATCHING INTERIEUR

Eendracht maakt match

Een makkelijke manier om samenhang te creëren is door een bepaalde stijl te kiezen en daar trouw aan te blijven. Landelijke zandkleuren, industrieel beton en ijzer, Scandinavische natuurlijke materialen of etnische prints en bamboe? Binnen iedere stijl kan je nog heel veel kanten uit zonder de eenheid te verliezen. Wat wordt jouw stijl?

Method in the madness

Een gematcht interieur hoeft niet eentonig te zijn. Je kan bijvoorbeeld ook voor samenhang gaan met terugkerende details, zoals een goud accent aan de salontafel én in je fotolijsten. Of door de plankenvloer in de keuken te laten doorlopen in de eetkamer en het salon. Ook met de kleuren van de muren kan je eenheid creëren in huis.

BONT ALLEGAARTJE

Stoelendans

Vooral aan de eettafel wordt vaak gekozen voor een allegaartje van meubels. Losse stoelen uit de tweedehandswinkel of van een rommelmarkt kan je samen rond de tafel zetten voor een edgy resultaat. Behoud toch enigszins een lijn door één kleurenschema te kiezen en te variëren in vormen of omgekeerd door dezelfde soort stoelen in verschillende kleuren te verzamelen.

Living la vida loca

Eén sofa en een paar verschillende fauteuils erbij? Moet kunnen! In de living geldt immers de regel: hoe bonter, hoe beter. Kies bijvoorbeeld een gele chaise longue met bloemetjes en een rode tweezit met retro pootjes voor bij je houten salontafel. Wedden dat de volgende Netflix-marathon met vrienden bij jou thuis doorgaat?

Tags:

Gerelateerde posts

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.