Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Vertrouwen in Dewaele Vastgoedgroep, van begin tot einde

21 februari 2020

Toen Camille enkele jaren geleden haar oog liet vallen op een authentieke burgerwoning die te koop stond via Dewaele | vastgoed met advies Veurne, nota bene haar eigen werkgever, twijfelde ze niet lang alvorens de knoop door te hakken. Eén aankoop en renovatie later stellen Camille en Denis de woning opnieuw te koop via Dewaele Veurne, én hebben ze een nieuwe woning aangekocht, ook via Dewaele Veurne. Zij legden dus werkelijk, van het begin tot het einde van hun vastgoedverhaal, al hun vertrouwen in Dewaele Vastgoedgroep.

Een unieke kans

Aangezien Camille actief is als vastgoedmakelaar wist ze dat deze gezellige burgerwoning in Veurne snel verkocht zou zijn. “Er waren meerdere kandidaten waardoor we niet lang getwijfeld hebben. Bovendien ligt de woning in het midden van het centrum, maar beschikt ze toch over een garage en tuin, wat echt de doorslag heeft gegeven voor ons!” Hoewel Camille en Denis niet op zoek waren naar een renovatieproject zijn ze toch overstag gegaan voor deze unieke woning, en kwamen ze terecht in een totaalrenovatie. “We zagen, ondanks het grote potentieel, dat er veel werk was aan de woning.” Toch bleef de centrale ligging en uitstraling van de burgerwoning een unieke kans, die ze met beide handen grepen!

Eens de verkoop geklonken was, lieten Camille en Denis geen gras groeien over de plannen die ze hadden met deze woning. “We zijn onmiddellijk in de verbouwingen gevlogen en hebben zelf, maar ook met de hulp van heel wat vakmannen, onze hart en ziel in de woning kunnen leggen. Het kiezen van de materialen, het opvolgen van de vorderingen en, last but not least, het rekening houden met ons budget nam heel wat tijd in beslag.” Niet evident voor twee voltijdse werknemers. “En toch was het het ideale moment om zoiets te doen, want nu hebben we ons zoontje en blijft er weinig tijd over om te verbouwen.”

Uitstekende customer service

Toen ze eind vorig jaar botsten op een alleenstaande woning in een iets rustigere wijk in Veurne, eveneens te koop bij Dewaele | vastgoed met advies Veurne, zijn ze er opnieuw volledig voor gegaan. “Hoewel we hier heel graag gewoond hebben, met de winkels op wandelafstand, was het toch tijd voor iets nieuws!” De woning moet wel uniek zijn om, na alle verbouwingen in hun eigen woning, de stap te zetten om toch te verkopen.

Omdat de aankoop van hun eerste woning zo vlot verlopen was, was het voor Camille en Denis vanzelfsprekend dat ze de woning zouden verkopen met Dewaele, via het Pre-sale concept. De woning voldoet dan ook aan alle Pre-sale criteria. “Een topligging in het centrum, instapklaar en een betaalbare prijs.” Twee aankopen en (hopelijk) één verkoop later, kunnen we duidelijk stellen dat Camille en Denis een mooie samenwerking zijn aangegaan met Dewaele | vastgoed met advies. “Bovendien verloopt het contact telkens heel professioneel en vlot. Onze woning werd ook heel snel geschat, zodat we snel konden schakelen in de aankoop van onze nieuwe woning. Op en top customer service!”

Jouw woning verkopen? Vraag nu jouw gratis schatting aan!

Door het invullen van de optionele en/of verplichte velden geef je toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken zoals omschreven in onze privacy policy. Raadpleeg hier onze privacy policy voor meer informatie.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tags:

Gerelateerde posts

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.