Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

“Onmiddellijk verliefd op deze Rent to Buy-woning”

14 maart 2019

Diëgo en Sindy konden hun zoektocht naar een woning al na één bezoek succesvol afsluiten. Zij vonden bij Dewaele | vastgoed met advies de perfecte woning, die aangeboden werd via het Rent to Buy-concept. Op die manier krijgen potentiële kopers de kans om hun droomwoning alvast te huren, terwijl ze de belofte krijgen dat ze de eigendom zullen mogen aankopen.

Goed concept voor starters

Toen Diëgo en Sindy op deze woning botsten, stond ze nog niet te koop via Rent to Buy. Toch was hun interesse al gepiekt. “Als deze woning te koop komt te staan via Rent to Buy, dan zijn we zeker geïnteresseerd”, zeiden ze nog tegen elkaar. Het koppel kende het concept al en kon op deze manier een woning aankopen die meteen aan hun verwachtingen voldeed.

Bij Rent to Buy spaar je bovendien voor je eigen huis terwijl je er al woont. De huurgelden die je betaalt, tellen immers als voorschot op de aankoopprijs. “En je krijgt makkelijker een lening, aangezien er slechts 10% eigen inbreng gevraagd wordt.” Zonder dit concept hadden Diëgo en Sindy deze woning niet aangekocht. Een win-win situatie dus!

Een beklonken zaak!

Het gelukkige koppel huurde al een tijdje in Meulebeke, waar ze beiden erg graag woonden. Zin om een eigen woning aan te kopen, begonnen zij hun vastgoedverhaal in de zomer van 2018 bij deze lichtrijke en ruime woning. “Het was het eerste huis in Meulebeke dat we bezochten en we werden onmiddellijk verliefd op de woning”. Twee bezoeken -eerst alleen en daarna met de goedkeurende blikken van de ouders- later was de zaak geklonken!

De tevreden kopers hadden alle vertrouwen in Dewaele | vastgoed met advies. “We werden tijdens beide begeleide bezoeken goed geïnformeerd door de makelaar. De communicatie verliep erg vlot en de samenwerking was goed. Wij zijn dan ook heel tevreden!”

Tags:

Gerelateerde posts

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.