Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Zo kies je de perfecte tegel voor je terras

08 mei 2020

Van je tuin een echte vakantiebestemming maken, is misschien wel makkelijker dan je denkt. Beginnen doe je bij een terras waar je een hele zomer lang van geniet, van de eerste zonnestralen tot de zwoele late uurtjes. De perfecte tegels voor jouw droomterras, die vind je in het rijkelijke aanbod van Verhelst Tegels.

De ideale terrastegel is sterk en betrouwbaar, maar sluit qua stijl ook naadloos aan bij je huis en tuin. De juiste tegel is misschien wel hét puzzelstukje dat nog ontbrak om de look van jouw tuin helemaal compleet te maken. Om dat puzzelstuk te vinden, nodigt Verhelst Tegels je uit om op verkenning te gaan in een van hun inspirerende showrooms, waar alle mogelijke stijlen en materialen bij elkaar komen.

Keramische krachtpatsers

Maar wat voor type tegel is nu de beste keuze? Dat hangt helemaal van jouw smaak en vereisten af. Het tegeltype dat de meeste mogelijkheden biedt, is dat van de keramische tegels. Dankzij hun decoratieve veelzijdigheid kun je met een keramische tegel alle kanten op, van een natuurlijke hout- of natuursteenimitatie tot een strakke betonlook. Bovendien zijn keramische terrastegels ongelooflijk sterk, waardoor vorst, krassen en vlekken geen schijn van kans maken. Ze zijn met andere woorden extreem onderhoudsvriendelijk.

Puur natuur, met klei of natuursteen

Wil je een tegel met een bijzonder karakter? Dan is natuursteen helemaal wat je nodig hebt. Tegels uit natuursteen geven je terras een authentieke look, maar ook een uitzonderlijke dynamiek. Ze zijn vervaardigd uit natuurlijke gesteentes zoals blauwsteen, kalksteen of graniet, waardoor geen twee tegels uit natuursteen 100% identiek zijn. Ook kleiklinkers kunnen je terras een natuurlijke en dynamische look geven, dankzij de variatie in warme aardetinten die ontstaat tijdens het bakproces.

Beton: mooi en minimalistisch

Bij een moderne, strakke architectuurstijl komen betontegels perfect tot hun recht. Erg handig is dat ze zowel in kleine klinkers als in erg grote formaten beschikbaar zijn, maar steeds dezelfde stijlvolle uitstraling hebben. Hun minimalistische design zorgt voor een serene look in je tuin, die uitnodigt om in alle rust te genieten.

Aan de slag

Heb je jouw perfecte terrastegel uitgekozen? Dan kan je de aanleg ervan beginnen plannen! Maar hoe ga je te werk? Wie zelf de handen uit de mouwen steekt, kan bij Verhelst Tegels rekenen op professioneel advies. Je vindt er bovendien alle materialen die je nodig hebt om je nieuwe terras probleemloos zelf aan te leggen, van de juiste tools tot stabiliseerzand, lijm, mortel en voegsel. Laat je de aanleg toch liever over aan een professional? Dan brengt Verhelst je met plezier in contact met een deskundige specialist.

Tags:

Gerelateerde posts

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.