Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Pre-sale: kort en bondig geregeld

24 juli 2020

Toen Katleen Van Maele een duplexappartement in Gent te koop stelde, was ze in eerste instantie niet gewonnen voor het Pre-saleconcept. Ze liet zich echter overtuigen door onze makelaar Laurenzo Roman, en heeft het zich nog geen moment beklaagd. Christophe Vanonacker, de gelukkige nieuwe eigenaar, kocht het appartement voor zijn kinderen die in Gent komen studeren.

“Onbekend is onbemind, en aangezien ik het Pre-saleconcept niet kende verkoos ik aanvankelijk om op de ‘traditionele’ manier te verkopen,” stelt Katleen Van Maele. “Omdat ik vertrouwen had in de knowhow van Dewaele, ben ik uiteindelijk toch meegegaan in het verhaal. Ondertussen ben ik een heuse ambassadeur, want ik heb het al aangeraden aan anderen. (lacht) Het grootste voordeel is dat de hele transactie in geen tijd geregeld was. Bij Pre-sale gebeurt alles op één bezoekdag, waar alle geïnteresseerden welkom zijn en een bod kunnen uitbrengen.”

Wist je dat een Pre-salepand dubbel zo snel verkoopt?

Huiswerk

Ook de koper, Christophe Vanonacker, ziet heel wat voordelen. “Eerst en vooral beginnen de potentiële kopers allemaal met gelijke wapens. Je krijgt op voorhand alle informatie en hebt ruim de tijd om je ‘huiswerk’ te maken. Zo kom je goed voorbereid naar de bezoekdag. Een ander voordeel is dat alles heel snel wordt afgehandeld. Er is geen tijd voor aanslepende discussies.”

De voordelen voor de koper

  • De koper heeft ruim de tijd om alles voor te bereiden. Hij kan advies inwinnen van een ar-chitect of aannemer, langsgaan bij de bank …
  • Elke koper maakt evenveel kans om de woning te kopen. Enkel de aanwezigen op het Pre-salemoment mogen bieden, dus er worden zeker geen opties op voorhand vastgelegd.
  • Je biedt eff ectief wat de woning volgens jou waard is, met een eenmalig en vast bod onder gesloten omslag.

Pre-sale: een moderne manier van verkopen

STAP 1 - WAARDEBEPALING
Als eigenaar kan je je eigendom laten evalueren door één van onze makelaars. Die bepaalt of je woning geschikt is om via Pre-sale te verkopen. Hij bezorgt je ook een marktconforme, realistische verkoopprijs.

STAP 2 - MARKETING
Je woning of appartement wordt in de kijker gezet via onze website en andere portaalsites. Online & offline wordt een doorgedreven marketing gevoerd.

STAP 3 - PRE-SALEMOMENT
In overleg bepalen we één passend Pre-salemoment. Omdat de kandidaat-kopers de woning op hetzelfde moment bezoeken, hoef je ze slechts één keer piekfi jn in orde te brengen.

STAP 4 - GEMOEDSRUST
Zowel vóór als tijdens het Pre-salemoment regelen onze makelaars alles, van a tot z. Alle onderhandelingen en bezoeken worden door hen uitgevoerd. Je kan dus op beide oren slapen en alles aan Dewaele overlaten.

Neem contact op met je plaatselijke kantoor voor meer info of surf naar www.dewaele.com/pre-sale

Tags:

Gerelateerde posts

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.