Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

“Vertrouwen in de grootte en professionaliteit van Dewaele Vastgoedgroep”

11 juli 2019

Valerie en David begonnen én eindigden hun vastgoedverhaal bij Dewaele Vastgoedgroep. Halsoverkop vielen zij op de woning van hun dromen bij soldandset.be, het online biedplatform van Dewaele Vastgoedgroep, waarna zij hun eigen woning te koop aanboden via het Pre-sale concept van Dewaele | vastgoed met advies. Met succes! Op enkele maanden tijd werd zowel de aankoop als de verkoop succesvol afgesloten en kunnen de tevreden (ver)kopers beginnen aan hun nieuw avontuur.

Liefde op het eerste zicht

Valerie en David waren niet actief op zoek naar een woning wanneer ze op een immo-portaalsite botsten op hun nieuwe woning in Wachtebeke, die te koop stond via soldandset.be. “We wisten wel dat we ooit nog zouden verhuizen, maar we waren net klaar met de verbouwing van onze eigen woning, dus waren eigenlijk niet actief op zoek.” Toch zijn ze er, sneller dan initieel gedacht, volledig voor gegaan. “De ligging van onze nieuwe woning is, to say the least, uniek: een groot perceel, in een rustige straat, dat uitloopt in een bos. Te goed om te laten schieten!”

De woning moest wel uniek zijn om, na niet minder dan 10 jaar verbouwingen in hun eigen woning, de stap te zetten om toch te verkopen. “De buitenwereld begrijpt ons niet. Net als onze eigen woning volledig af is, beslissen we om te verkopen… We hebben hier heel graag gewoond, hebben er jaren geld en energie ingestoken, maar met de nieuwe woning was het echt liefde op het eerste zicht. En dus.. beginnen we opnieuw met verbouwen!”

Lees ook: 'Zelf je huis renoveren? Hier hou je best rekening mee!'

Verkocht op een kwartier

De keuze om met Dewaele | vastgoed met advies samen te werken voor de verkoop van onze eigen woning was vrij snel gemaakt. “Hoewel in deze regio ook heel wat andere makelaars actief zijn, zagen we na een snel kijkje op internet dat Dewaele Vastgoedgroep heel wat professioneler leek. De grootte van de groep gaf ook ons meteen heel wat vertrouwen.” Het vertrouwen dat Valerie en David hadden in de groep, bleek terecht. “Het contact met de makelaars verliep telkens heel professioneel en vlot. In zo’n proces is het belangrijk dat al je vragen correct en snel beantwoord worden, en dat was zeker en vast het geval.”

Lees ook: 'Wie is Dewaele Vastgoedgroep?'

Na een eerste kennismaking, werd dan ook onmiddellijk besloten om te verkopen met Dewaele | vastgoed met advies, en dat via het concept Pre-sale. “Een groot voordeel voor ons is dat we dankzij Pre-sale volledig ontzorgd werden. Niet alleen qua publiciteit en online marketing, maar ook wat betreft het ontvangen van potentiële kopers.” En dat was nodig: het huis van Valerie en David, een prachtig gerenoveerde burgerwoning met heel wat authentieke elementen, sprak veel kandidaat-kopers aan. “Het zou gewoonweg niet leefbaar geweest zijn om dat allemaal zelf te regelen”. Ook op de Pre-sale dag zelf verliep alles heel vlot. “We hebben ons huis in handen gegeven van Dewaele | vastgoed met advies, kwamen enkele uren later terug bij het openen van de enveloppes… en een kwartier later was het verkocht!”

Tags:

Gerelateerde posts

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.