Dewaele real estate services © 2023

Apartment for rent in Brussels

Your chosen filters

Delete all filters
  • 17 results
  • Sort by

Een appartement huren in Brussel

Als je op zoek bent naar een appartement in Brussel, is het belangrijk om te weten dat er veel opties zijn om te huren. Hoewel er ook veel appartementen te koop staan, kan het huren van een appartement een goede keuze zijn als je nog niet zeker weet of je in Brussel wilt blijven of als je niet het kapitaal hebt om een appartement te kopen. Brussel is een geweldige stad om in te wonen, met veel culturele bezienswaardigheden en een bruisend stadsleven. Er zijn veel verschillende soorten appartementen beschikbaar, van kleine studio's tot grote penthouses, en de huurprijzen kunnen sterk variëren afhankelijk van de locatie en het type appartement. Of je nu een kort verblijf plant of van plan bent om voor langere tijd te blijven, er is zeker een geschikt appartement te vinden dat past bij jouw wensen en budget.


Aanbod uit Brussel in je mailbox?

1.Sla je zoekopdracht op en ontvang als eerste ons nieuw aanbod in je mailbox.
2.Laat ons weten wat je precies zoekt via ons vastgoedkantoor in Brussel.

Dewaele real estate services
Ambachtenstraat 33
8870 Izegem
© 2023 Dewaele real estate
site by
certified

We use cookies to optimize your experience on our website. In addition, we wish to use tracking and advertising cookies to make your visit to our website more personal. Are you curious about these personalized ads? Then click on "Agree" (with our privacy policy) Read more

Your browser does not meet the minimum requirements to view this website. The browsers listed below are compatible. If you do not have one of these browsers, please click on the icon to download the desired browser.