Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Dewaele | vastgoed & advies kan ik zeker aanbevelen

17 augustus 2015

Het echtpaar Michel en Roza Verschuere – De Vrieze besloot zijn woning met ook een praktijkruimte te verkopen. Ze vonden een zeer geschikt appartement om te huren dat via Dewaele | vastgoed met advies werd aangeboden. Deze vastgoedmakelaar kreeg het vertrouwen om ook de woning te verkopen en dat verliep prima.

“Het onderhoud van onze vroegere woning en vooral ook de tuin vergde teveel werk. Het was niet meer haalbaar voor mij”, zegt Michel Verschuere (79). Dit gaf de doorslag om de woning te verkopen. Het pand dateert uit de jaren ’70. Michel Verschuere is architect en had ook zijn werkruimte in het huis. “We hebben er altijd graag gewoond. Oorspronkelijk was het een heel hedendaagse woning, maar de normen zijn intussen toch wel wat veranderd. De nieuwe eigenaars verbouwen het huis nu naar eigen wens.”

Appartement

Het echtpaar kreeg een tip over een appartement bij het stadion van Waregem. Dat bleek uitstekend te voldoen aan de verwachtingen. Het was te huur en onmiddellijk instapklaar. “De ligging is ideaal met uitzicht op het stadion, het zwembad, het park en een vijver. Er is altijd beweging: er zijn vissers, wandelaars, we zien kinderen spelen en dat maakt het heel aangenaam. Bovendien wonen we in het centrum van Waregem wat betekent dat we alles te voet kunnen doen. Het is hier echt schitterend wonen”, zegt Michel Verschuere.

“Het appartement werd verhuurd via het Dewaele immokantoor in Waregem. Omdat we nog nooit een pand verkocht of gehuurd hadden, kenden we de vastgoedwereld niet. Het contact over het huurappartement viel zeer goed mee, dus we besloten ook ons huis via deze vastgoedmakelaar te verkopen. Ook dat verliep uitstekend. Er waren enkele gesprekken over de prijs en de manier van adverteren. Verder hoefden we niets te doen.

Vlotte aanpak

De verkoop ging sneller dan gedacht. Het echtpaar rekende op een termijn van zes maanden, maar na vier maanden was de verkoop rond. Omdat het appartement vrij was, konden Michel en Roza Verschuere – De Vrieze eerst verhuizen en dan pas de woning verkopen. “De aanpassing aan het leven in een appartement viel prima mee. Hier hebben we de luxe van een groene buitenruimte, maar ik hoef het gras niet te maaien! Het is dus echt wel genieten!”

Michel Verschuere vertelt ook nog dat hij van bij het begin alle vertrouwen had in Dewaele | vastgoed met advies. “Alle contacten verliepen goed, we kregen ook altijd informatie over het verloop. Zo is het heel fijn om samen te werken. We zijn zo tevreden dat we deze groep ook al enkel keren met plezier hebben aanbevolen!”

Tags:

Gerelateerde posts

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.