Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Luxueus wonen in Gent

19 november 2015

Als provinciehoofdstad heeft Gent heel wat te bieden. Van een bruisend nachtleven tot en met de oude historische binnenstad: Gent heeft het allemaal. Momenteel hebben we een aantal luxueuze, ruime appartementen te huur in deze gezellige stad. Ontdek deze parels hieronder.

Hoogwaardig afgewerkt appartement

Op de hoek van de Vrijdagmarkt en de Lange Munt vind je dit schitterend appartement. Er is zeer veel lichtinval én een prachtig uitzicht op het water en de Vrijdagmarkt.
Het appartement werd afgewerkt met hoogwaardige materialen en straalt klasse en kwaliteit uit. Verlichting en gordijnen zijn reeds voorzien.

Luxueus appartement op de Kouter

Dit appartement heeft werkelijk alles in huis: veel lichtinval, grote ruimtes, luxueuze afwerking (o.a. sauna en dressing), ... met als kers op de taart de ideale ligging. Dit appartement heeft aan de voorkant een prachtig uitzicht op de Kouter en een rustig terras aan de achterkant van het gebouw.

Villa-appartement met privétuin

Dit exclusieve rustige gelijkvloersappartement met privétuin situeert zich tegenover het natuurgebied 'De Zandberg' te Heusden. Daarnaast heeft men het voordeel van de goede bereikbaarheid naar de R4, E17 en E40.
In het appartement werd gebruik gemaakt van kwalitatieve en klassevolle materialen, wat de architectuur alleen maar ten goede komt. Het betreft hier een eerste ingebruikname.

Tags:

Gerelateerde posts

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.