Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Met Dewaele kunnen we al onze mooie plannen realiseren

01 januari 2012

Het jonge echtpaar Lievens kocht enkele jaren terug een heel fraaie vierkantshoeve in St.-Jan (Ieper), om die te gebruiken als privé-woning en met de bedoeling er mettertijd een Bed & Breakfast in te richten.

Waarom hebben jullie beslist om te verhuizen?

Carrièrewendingen - Vincent is ingenieur bij Transics te Ieper maar met frequente buitenlandse opdrachten, Klaartje is gedeeltelijk vastbenoemd als leerkracht geschiedenis in een paar Ieperse scholen - en de geboorte van hun eerste kindje brachten hen tot andere inzichten. Ze schaften zich een perceel grond elders in Ieper aan om er een huis op te bouwen. De financiering daarvan zou in de eerste plaats gebeuren door de verkoop van hun hoeve. Dankzij Dewaele | vastgoed & advies paste de puzzel in de kortste keren wonderwel in elkaar.

Waarom kozen jullie voor Dewaele | vastgoed & advies?

Vincent Lievens: “We hadden het huis eerst te koop gezet bij een notaris, maar na een paar weken besloten we ook een immobiliënkantoor in te schakelen. Dat was om praktische redenen en vanwege de complexiteit van de woning: het onderhoud is niet evident en er is nog aanpassingswerk aan. De keuze voor Dewaele | vastgoed & advies lag voor de hand: we hadden een brief van hen gekregen en kenden de vestiging die rechtover de apotheek van mijn vader gelegen is. Het onderhoud was professioneel en het klikte onderling. We hebben nog enkele andere immokantoren laten komen, maar het voorstel van Dewaele was duidelijk meest uitgebalanceerd. De prijs was daar uiteraard een belangrijk onderdeel van. Dewaele had van allen de laagste schatting, maar het vooropgestelde bedrag was realistisch en gefundeerd. Het stemde trouwens overeen met wat ik zelf vooraf in gedachten hield.”

Klaartje: “Onze betrachting was ook om redelijk snel te verkopen. We zagen meteen dat Dewaele daar veel tijd en energie zou aan besteden en dat de publiciteit onder meer ook via websites zou gebeuren. Onze hooggespannen verwachtingen zijn uitgekomen. De bezoeken van de kandidaat-kopers werden geconcentreerd op twee weekends. In het bestek van amper een paar weken was de verkoopsovereenkomst al getekend! Dat kwam ons natuurlijk uitstekend uit. Ons tweede kindje is op komst en we kunnen daar in alle rust naartoe leven.”

Tekst: Daniel Steevens
Foto: Tom van Ryckegem

Tags:

Gerelateerde posts

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.