Dewaele Vastgoeddiensten © 2022

Een dag uit het leven van een schoolstagiair bij Dewaele Kortrijk!

25 november 2022

Volg Emiel tijdens zijn werkdag als stagiair bij Dewaele Kortrijk.

Blog van de dag1

Na een stevig ontbijt springen we op de fiets richting het station Gent-Sint-Pieters. Aangezien dat ik studeer aan de HoGent zit ik hier nog op kot.

Blog van de dag2

Na een kort fris fietsritje in het ontwakende Gent nemen we de trein richting Kortrijk.

Blog van de dag3

Eenmaal aangekomen op kantoor is het eerste wat ik doe mijn mailbox bekijken, zo weet ik perfect wat ik van mijn dag mag verwachten en zie ik of er nog afspraken/taken zijn bijgekomen.

Blog van de dag hoofdfoto

Nadat mijn mails gecontroleerd zijn neem ik de balie permanentie over van Carl. Terwijl maak ik een schattingsverslag op van een schatting deze week, een compromis van een pre-sale dat ik heb gedaan met Matthias en doe ik nog een paar administratieve werkjes.

Blog van de dag4

Na een verrukkelijke lunch doe ik nog een ontspannend potje dart tegen mijn collega stagiair Jasper en halen we nog een overwinning binnen, ideaal voor het moreel.

Blog van de dag5

Wanneer de middagpauze gedaan is ga ik met Jasper een huis in Heule gaan stagen met kartonnen meubilair. Zo ziet het huis er veel aantrekkelijker uit en kunnen de mensen de ruimtes beter inschatten.

Blog van de dag6

Als het stagen gedaan is gaan Matthias en ik samen een schatting gaan opmaken in de Noordstraat te Kortrijk, een karaktervolle woonst met een prachtige gevel.

Blog van de dag7

Tussen de afspraken door nog een sticker verkocht gaan plakken voor Katrijn en foto’s genomen van de kelder.

Blog van de dag8

Hierna ga ik terug naar kantoor en bereid ik onder andere een toelichting voor die later deze avond volgt. Aangekomen in de Deken Camerlyncklaan, om een schatting toe te lichten, nemen Matthias en ik onze beste modellenpose aan voor een prachtige selfie.

19u20 de dag zit erop. Terug klaar voor een nieuwe leerrijke dag morgen!

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.