Waar wil jij graag wonen?

of

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang binnen de minuut ons nieuwste aanbod in je mailbox! Zo heb jij als eerste de kans om een bezoek te plannen!

Zoekopdracht bewaren

Nieuwbouwprojecten

Nieuwbouwprojecten

Bij Dewaele beschikken we steeds over een uitgebreid gamma aan nieuwbouw te koop en te huur. Ontdek ze snel!

Aanbod Nieuwbouw

Opendeurdagen

Opendeurdagen

Met al onze Dewaele kantoren organiseren we heel wat momenten waarop bezoekers de mogelijkheid hebben om hun nieuwe thuis te kiezen

Alle bezoekmomenten

Meest gestelde vragen

 • Wanneer kan de eigenaar mijn huurprijs indexeren?

  De eigenaar van een huurwoning kan de huurprijs jaarlijks op de datum van inwerkingtreding van de huurovereenkomst indexeren, mits aan een aantal formaliteiten wordt voldaan.
  Meer lezen

 • Hoeveel verkooprechten moet ik betalen op de aankoop van mijn woning?

  In Vlaanderen zul je 10% verkooprechten betalen op de aankoopprijs van het onroerend goed. Het tarief voor Brussel en Wallonië bedraagt 12,5%. In sommige gevallen kun je verminderingen genieten zoals klein beschrijf, abattement, enz.
  Lees meer

 • Wat is een EPC?

  Een EPC of energieprestatiecertificaat is een rapport dat de energiezuinigheid van je woning weergeeft. Het rapport vermeldt een EPC-kengetal: dit getal drukt uit hoeveel energie de woning verbruikt per vierkante meter per jaar. Hoe lager je EPC-kengetal, hoe beter de energiescore van je woning is. 
  Lees meer

 • Moet ik aanwezig zijn bij de bezichtigingen?

  Wanneer onze vastgoedmakelaar beschikt over de sleutel en/of code van jouw eigendom is jouw aanwezigheid niet vereist. Alle bezoeken worden begeleid door een Dewaele vastgoedmakelaar.

  Een koper zal zich relaxer voelen wanneer jij als verkoper niet aanwezig bent en onze vastgoedmakelaar kan met de kandidaat koper een heel open gesprek voeren wat de verkoop bevordert!

 • Wie zal het bezoek aan mijn eigendom begeleiden en wanneer zullen deze plaatsvinden?

  Onze vastgoedmakelaars begeleiden elk bezoek.  Dit is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.  Ook 's avonds en in het weekend worden bezoeken gebracht met kopers.  Wij passen ons aan om geen enkele kandidaat koper wandelen te sturen.  De openingsuren van onze kantoren betekenen dus geen start en stop voor het uitvoeren van bezichtigingen aan eigendommen.

Nieuwsflash

10 /03 Build&Boost: grotere slaagkans voor je nieuwbouwproject

Build&Boost: grotere slaagkans voor je nieuwbouwproject

Build&Boost is de gloednieuwe dienst nieuwbouwstrategie van Dewaele Vastgoedgroep. ’t Is te zeggen: de expertise voor een succesvolle afhandeling van nieuwbouwprojecten hadden we al in huis, maar nu krijgt deze dienst ook een eigen naam. Build&Boost analyseert
de markt, evalueert nieuwbouwplannen en adviseert hoe je een project perfect op de markt afstemt. Met een marketingstrategie op maat zetten we het project vervolgens in de kijker. Onze makelaars staan tenslotte in voor een vlotte verkoop. We gingen langs bij drie hoofdrolspelers van de nieuwe dienst.

Lees meer
19 /03 Corona in de immosector: alles wat je moet weten!

Corona in de immosector: alles wat je moet weten!

Bij Dewaele Vastgoedgroep dragen wij zorg voor de gezondheid van onze klanten en medewerkers. Wij  nemen de maatregelen die werden opgelegd door de overheid en de richtlijnen die werden gecommuniceerd door de Confederatie van Immobiliënberoepen CIB-Vlaanderen dan ook ter harte om het Coronavirus binnen de immosector op te volgen.

Lees meer