Website dewaele banner NL 2

Waar wil jij graag wonen?

Blog

Dé Vastgoedpodcast

Dé Vastgoedpodcast, een podcast voor iedereen met een baksteen in de maag. In iedere aflevering deelt een expert van Dewaele Vastgoedgroep zijn kennis in een 'onroerend goed' gesprek met host Stefanie Schollier.

Beluister onze podcasts
Pre sale 202 202 s c1 c c 0 0 1

Verkoopconcepten

Dewaele heeft unieke verkoopconcepten in huis om jouw woning aan de beste marktprijs te verkopen, zoals Pre-sale, Count-down of Rent to Buy

Meer info
Sleutelactie website bol

Verkoop je huis en win

Met deze winactie heb je gegarandeerd prijs! Stel je je huis te koop voor 1 juni, dan krijg je een mooie bos bloemen en maak je kans op een SMEG keukenrobot of een reisbon ter waarde van 1000 euro!

Lees meer
Levenslang succesvol

Vaak gestelde vragen

Pasted image 0

We're a Great Place to Work!

We zijn ongelofelijk enthousiast dat maar liefst 96 procent van onze medewerkers onze vastgoedgroep erkent als een ‘Great Place To Work'! We mogen onszelf gedurende één jaar een Great Place to Work noemen na een onafhankelijke peiling naar tevredenheid van alle medewerkers. Wil jij ook graag deel uitmaken van onze groep? Ontdek dan snel onze vacatures!

Ontdek onze vacatures

Alles weten over vastgoed?

Filip Dewaele, onze CEO, schreef een boek over hoe je succesvol kan zijn met vastgoed. Bestel nu jouw exemplaar 'levenslang succesvol met vastgoed'.

Bestel hier
Boekcover bijgeknipt

Nieuwsflash

22 feb
Getty Images 1124436468
(Online) bieden: het nieuwe normaal voor de verkoop van vastgoed?!

Wie de vastgoedtendenzen wat volgt, kan er niet omheen: waar (online) veilingen van roerende goederen al lang common use waren, maken verkopers en kopers ook voor de verkoop van onroerende goederen meer en meer gebruik van (online) biedsystemen om een marktconforme prijs te behalen en te bepalen. De juridische en commerciële waaier inzake dergelijke biedingen is ondertussen al zeer divers.

Lees meer
15 mrt
239314173 236939698312365 2303877161230964894 n
Dewaele Vastgoedgroep binnen het half jaar twee keer bekroond als beste plek om te werken

Voor de tweede keer in amper zes maanden tijd wordt onze groep erkend als bedrijf waarvoor mensen met plezier werken. In november vorig jaar werden we al bekroond met de titel Great Place to Work, nu komt daar nog eens de award Best Workplace bij. Het is zonneklaar: onze werknemers zijn trots op wat ze doen.

Lees meer
09 mrt
Latem WAL6375 new
Dewaele Vastgoedgroep en luxemakelaar Thebae slaan handen in elkaar

Onze vastgoedgroep slaat de handen in elkaar met vastgoedmakelaar Thebae Fine Estates, al 22 jaar specialist in luxevastgoed in Sint-Martens-Latem en omstreken. Als grootste onafhankelijke makelaar van België zetten we zo nog meer in op exclusieve en duurdere panden, waarvan de vraag het aanbod ruim overschrijdt. Onze voorspelling? De huizenprijzen zullen in de duurste gemeente van het land allerminst zakken.

Lees meer

Dicht bij je nieuwe toekomst

Met vastgoedkantoren in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Brussel, bieden wij een gevarieerd aanbod aan immobiliën aan bij jou in de buurt: van rijhuizen tot riante herenhuizen en villa’s, van een eenvoudig appartementje tot een heuse penthouse. Bovendien zijn er ook heel wat percelen bouwgrond en goed onderhouden garages te koop.

In Brugge bijvoorbeeld zijn heel wat huizen te koop, dicht bij de Brugse Vaart en dicht bij het station. Hier kan je je naar hartenlust uitleven alsook op wandelafstand ontspannen met je vrienden op de talrijke mooie plekjes. Een andere mogelijkheid zijn de huizen te koop in Kortrijk op een boogscheut van het shoppingcenter K en van hogescholen zoals Vives. Hier valt genoeg te beleven voor jong en oud. Centraal in de kustprovincie ligt de stad Roeselare. Hier vind je verrassend veel appartementen te koop. Kijk zeker ook eens naar de huizen in Roeselare, in de buurt van het Sterrebos of in het centrum. Terwijl je kinderen om de hoek naar school gaan, kan jij genieten van de zon in je eigen tuin.

Kan je wel eens genieten van een teug frisse zeelucht? Ook dan kun je bij ons terecht! Aan de Vlaamse kust is er namelijk een ruim aanbod aan appartementen te koop. Met een appartement in Middelkerke of een appartement in Oostende met zicht op zee is het vakantiegevoel altijd dichtbij.

Maar ook in Oost-Vlaanderen valt er heel wat vastgoed te vinden. Wonen in een appartement in Gent of in een huis in Gent, zorgt ervoor dat je steeds kunt genieten van deze levendige stad. Ideaal om met vrienden en familie te shoppen, op restaurant te gaan of om te genieten op de Gentse feesten. Zoek je liever de rust op? Dan zijn de nabijgelegen Blaarmeersen de ideale plek voor jou.

Ook in 2021 hebben we een heel uitgebreid aanbod in Antwerpen. Dus ben je op zoek naar een appartement in Antwerpen, een huis in Wuustwezel, een huis in Kalmthout of een huis in Mechelen? Dan ben je bij Dewaele aan het juiste adres.

Wat je ook zoekt, je kan rekenen op een professionele en betrouwbare aanpak. De makelaars zijn nauw betrokken bij hun opdracht en voeren hun taken dan ook met passie uit. Kom zeker eens langs bij een van de immokantoren dicht bij jou voor een persoonlijke ontmoeting.

Wil je je huis verkopen? Contacteer één van onze makelaars en laat eerst je huis schatten.

Bij Dewaele verkopen of verhuren we niet zomaar een baksteen, maar we verkopen een thuis. Een huis kopen is geen alledaagse gebeurtenis, maar een levenservaring. Daarom zorgen wij ervoor dat deze ervaring vlot verloopt. We nemen alle mogelijke taken van de koper en verkoper op ons en geven de nodige begeleiding, zodat je zorgeloos kunt genieten van een nieuwe thuis. De jarenlange ervaring garandeert een succesvolle afloop van elke vastgoedverhaal.

Automatische zoekopdracht aanmaken

Laat ons weten naar wat je op zoek bent en je ontvangt dagelijks ons nieuwste aanbod, die voldoet aan jouw criteria, in je mailbox! Op die manier heb jij als eerste de mogelijkheid om een bezoek in te plannen.

Inschrijven Ontdek ons aanbod
Cta zoekopdracht

Goede vraag ...wat is mijn huis waard?

Vraag nu een gratis schatting aan

Blijf op de hoogte

Onze tips gratis in je mailbox!

Schrijf je in voor de tweewekelijkse e-mail en ontvang gratis nuttige tips en advies om zowel je huis te verkopen of verhuren.

Schrijf me in
deel van
site by

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.