Waar wil jij graag wonen?

of

Coronamaatregelen

Coronamaatregelen

Om de gezondheid van onze medewerkers en klanten te garanderen tijdens plaatsbezoeken stelden wij een plan van aanpak op omtrent Corona-preventie. 

Lees meer

#kooplokaal

#kooplokaal

Verkoop nu jouw woning via Dewaele | vastgoed met advies en ontvang een stadsbon twv €250 om te spenderen bij de lokale handelaars! #kooplokaal

Contacteer ons

Verkoopconcepten

Verkoopconcepten

Dewaele heeft unieke verkoopconcepten in huis om jouw woning aan de beste marktprijs te verkopen, zoals Pre-sale en Count-down.

Meer info

Meest gestelde vragen

 • Wanneer kan de eigenaar mijn huurprijs indexeren?

  De eigenaar van een huurwoning kan de huurprijs jaarlijks op de datum van inwerkingtreding van de huurovereenkomst indexeren, mits aan een aantal formaliteiten wordt voldaan.
  Meer lezen

 • Hoeveel verkooprechten moet ik betalen op de aankoop van mijn woning?

  In Vlaanderen zul je 10% verkooprechten betalen op de aankoopprijs van het onroerend goed. Het tarief voor Brussel en Wallonië bedraagt 12,5%. In sommige gevallen kun je verminderingen genieten zoals klein beschrijf, abattement, enz.
  Lees meer

 • Wat is een EPC?

  Een EPC of energieprestatiecertificaat is een rapport dat de energiezuinigheid van je woning weergeeft. Het rapport vermeldt een EPC-kengetal: dit getal drukt uit hoeveel energie de woning verbruikt per vierkante meter per jaar. Hoe lager je EPC-kengetal, hoe beter de energiescore van je woning is. 
  Lees meer

 • Moet ik aanwezig zijn bij de bezichtigingen?

  Wanneer onze vastgoedmakelaar beschikt over de sleutel en/of code van jouw eigendom is jouw aanwezigheid niet vereist. Alle bezoeken worden begeleid door een Dewaele vastgoedmakelaar.

  Een koper zal zich relaxer voelen wanneer jij als verkoper niet aanwezig bent en onze vastgoedmakelaar kan met de kandidaat koper een heel open gesprek voeren wat de verkoop bevordert!

 • Wie zal het bezoek aan mijn eigendom begeleiden en wanneer zullen deze plaatsvinden?

  Onze vastgoedmakelaars begeleiden elk bezoek.  Dit is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.  Ook 's avonds en in het weekend worden bezoeken gebracht met kopers.  Wij passen ons aan om geen enkele kandidaat koper wandelen te sturen.  De openingsuren van onze kantoren betekenen dus geen start en stop voor het uitvoeren van bezichtigingen aan eigendommen.

Nieuwsflash

13 /10 Onmiddellijk overtuigd.. nog voor het Pre-sale moment

Onmiddellijk overtuigd.. nog voor het Pre-sale moment

Toen Ward en Michelle via Facebook deze te renoveren woning te zien kregen, was het praktisch liefde op het eerste zicht. “Bij het zien van de foto’s waren we er al snel van overtuigd dat het huis veel potentieel had. We wilden dan ook zo snel mogelijk een bezoek inplannen.” Enkele weken later was het huis van hen!

Lees meer